Kontakt os for snerydning i Skive og Viborg nu!

Leder du også efter nogen til at lave vintertjeneste i Skive og Viborg?

Vi har stor erfaring i vinterbranchen med flere hundredevis af pladser i Skive og Viborg som vi står for vinterkørselen på, har vi fingeren på pulsen og er godt kapaciteret i hele Viborg og Skive samt de byer der i mellem.
 

​Vi står klar døgnet rundt vis vinteren skulle vise sig, vi tilbyder faste aftaler på vinterkørsel, med en fast pris eller gangs priser.

Tag kontakt i dag og hør mere om hvad det vil koste din grundejerforening, boligselskab, Virksomhed at få snerydning, saltning og andet vintertjeneste hos Øgaards Haveservice.

Skal vi ringe dig op?

​Har du et haveprojekt på tegnebrættet som du ikke kan komme videre med? Vi står gerne klar til at hjælpe, udfyld formularen nedenunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Fra jeg kontaktede Christoffer til opgaven var løst gik der under to døgn. At det så også er gjort både pænt og ordentligt trækker jo kun op i regnskabet - Det er bestemt ikke sidste gang vi trækker på så professionel assistance til tungere havearbejde!"

Mette Danielsen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Bliv ringet op​

​Har du brug for hjælp til dit haveprojekt? Vi står altid klar! Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt